Retourneren


Ben je niet helemaal tevreden? We kunnen ons het haast niet voorstellen… maar als je toch graag een product wil ruilen of terug wil sturen, is dat natuurlijk geen probleem*! Stuur ons even een e-mail waarin je laat weten wat je terug wil sturen, waartegen je het eventueel wil ruilen en wat je bestelnummer is, dan sturen wij je de benodigde informatie om je bestelling te retourneren.

Producten mogen alleen geruild of geretourneerd worden als ze ongedragen, ongewassen en onbeschadigd zijn en als ze nog in de originele verpakking zitten. Stuur ons even een mailtje als je iets wilt retourneren en stuur je retournering binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling naar ons terug. De verzendkosten van een retourzending worden niet door ons vergoed. Na ontvangst van de retourzending storten wij je geld terug.

*Bestellingen die op maat gemaakt zijn, zoals armbandjes, rompers en kaarten met een naam of datum, of bestellingen die speciaal voor jou besteld zijn, zoals pocketfolds, kunnen niet geretourneerd worden.