Over ons


“Melon Day is een jaarlijkse nationale feestdag in Turkmenistan, gewijd aan festiviteiten om ’s lands cantaloupe meloen te eren. In het bijzonder de Turkmenbashi meloen die geprezen wordt om zijn aroma, grootte en smaak. Melon Day vindt plaats op de tweede zondag van augustus. Gedurende de dag wordt een grote variëteit aan fruit tentoongesteld en vinden dans- en muziekevenementen plaats in de hoofdstad Ashgabat.”

Op deze dag in 2015, de tweede zondag van augustus, werd onze tweede dochter geboren. Al maanden was ik op zoek naar leuke items om haar kamertje in te richten. En ook al hadden we al een dochter, toch vond ik het leuk om wat nieuwe kleertjes te kopen. Omdat ik in Nederland moeilijk kon vinden wat ik zocht, besloot ik zelf aan de slag te gaan met leuke ontwerpen voor rompers en posters. Bij het maken van de webshop begon het ook te kriebelen om nog meer mooie, hippe artikelen voor o.a. baby’s toe te voegen. Zo werd het assortiment steeds groter!

Deze website ben ik begonnen als hobby naast mijn baan als freelance (SEO) tekstschrijver. In mijn kantoor aan huis schrijf ik dan ook niet alleen de meest uiteenlopende teksten maar pak ik met veel liefde en plezier de mooiste pakjes in. Ik hoor graag wat jij van de webshop en de producten vindt. En als je iets bijzonders zoekt, laat het me dan zeker weten. Ik kijk graag wat ik voor je kan doen!

 Marieke Melon Day