Maatwerk trouwkaarten / geboortekaartjes


Laat ons jullie unieke maatwerk trouwkaarten of geboortekaartjes maken in handlettering stijl. Onze maatwerk pocketfolds zullen zeker vele 'oh's' en 'ah's' oproepen! Je kunt een grote kaart aan de linkerkant plakken en één of meerdere kaartjes in het envelopje aan de rechterkant stoppen. Vouw hem dicht, een mooi lint of bakkerstouw erom en klaar zijn ze!

In het voorbeeld zie je een mintgroene parelmoer pocketfold, formaat 18 x 13 cm, met de algemene uitnodiging links. Aan de rechterkant een insteekkaart met óf de extra uitnodiging voor het feest óf de extra uitnodiging voor heel de dag. Bijgevoegd is een klein kaartje met daarop het plattegrondje van de locatie getekend en een kaartje met 'long story short', het liefdesverhaal van het bruidspaar in een notendop. De pocketfold op maat werd met bakkerstouw dichtgeknoopt en er werd een witte veer met gouden punt onder het touw gestoken. Zo ging hij in een bijpassende mintgroene parelmoer envelop naar de gelukkige ontvangers. Ook de veren en het touw, en zelfs het inpakken en adresseren verzorgen we graag voor jullie. Met kalligrafie of handlettering als jullie dat mooi vinden.

Laat je inspireren door onze handlettering voorbeelden en vraag vrijblijvend een offerte aan voor jullie belangrijke moment. Wij maken pocketfold trouwkaarten en geboortekaarten op maat en helemaal naar wens. Ook andere kleuren pocketfolds zijn mogelijk, zoals kraft of perzik. Informeer naar de mogelijkheden!

Of koop je pocketfolds los en doe het zelf!