3 tips voor jouw bohemian bruiloft

12-09-2016    Door Melon Day

De trend van tegenwoordig is bohemian, de sfeervolle festivalstijl met prikkabels, vlaggetjes, lichtletters, noem maar op. Als je op Pinterest kijkt, vliegen de ideeën je om je oren. Wij geven je ook graag 3 tips om je trouwdag  helemaal op deze stijl aan te laten sluiten. En de show te stelen natuurlijk!

Trouwjurk
Ken je 'Wild at heart bridal' in Nijmegen al? Wow, wat een gave winkel is dat! De meest originele jurken in een romantische, boho, avontuurlijke stijl. Voor een unieke jurk moet je hier zeker eens kijken! Toen ik mijn trouwjurk uitzocht afgelopen januari bestond deze winkel helaas nog niet, anders was ik er zekersteweten een kijkje gaan nemen. En als je dan 's ochtens klaar zit voor je haar en make-up, hoort daar natuurlijk ook een mooie outfit bij, want hé die pyama komt ook op de foto! Bekijk onze mogelijkheden voor maatwerk tanktops, daar verras je niet alleen je aanstaande mee maar het staat ook zo leuk in je trouwalbum :-)

Taart
De traditionele bruidstaart is al lang niet meer zo populair. Aan de ene kant omdat je vaak 4/5 euro per persoon betaalt voor een stukje taart, en dat telt lekker aan, aan de andere kant omdat niet iedereen van de traditionele vulling houdt of graag iets suikervrij wil bijvoorbeeld. Gelukkig zijn er heel veel lekkere alternatieven te vinden! Wij hebben zelf voor onze bruiloft voor Süss Gebak uit Nijmegen gekozen. Op de website zie je slechts een deel van de mogelijkheden. Wij konden gewoon bijna niet kiezen... En dan kies je natuurlijk voor zo'n landelijke taarttopper van Melon Day!

Uitnodiging
Uit Amerika is handlettering en kalligrafie overgewaaid. Maatwerk uitnodigingen worden steeds gewilder. Op de foto op onze pagina 'maatwerk' zie je mijn eigen uitnodiging, die ik helemaal met de hand getekend heb.  Wil jij ook  zo'n unieke, opvallende uitnodiging? Melon Day maakt al uitnodigingen vanaf het starttarief van 120,- en 2,50 per kaart. Vraag eens vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Veel plezier met alle voorbereidingen!



Plaats een reactie