Musthaves voor de vrijgezellendag!

28-06-2017    Door Melon Day

Je hoeft in deze tijd maar ergens in de stad een terras op te stappen of je komt er bijna zeker een groep (gillende) meiden tegen. Ja hoor, dat is weer zo’n vrijgezellenfeest! Maar wat een bijzondere en gekke dag is dat! Als jij de gelukkige bent dat je op de gastenlijst staat en je mee mag buigen over de –onheilspellende- inhoud van deze dag, kom je natuurlijk goed voorbereid voor de dag. Daarom hierbij een aantal tips, die ook nog gemakkelijk last minute aan de dag toegevoegd kunnen worden!

Vrijgezellenfeest outfit
Een echte vrijgezel komt er niet onderuit; je moet en zult tijdens je vrijgezellenfeest een gekke outfit dragen. Of je nu wilt of niet, of je nu al jaren geroepen hebt dat je dat noooooit zult doen en of je op het moment zelf nu moord en brand schreeuwt, jammerdebammer, je trekt hem gewoon aan. Met de geciviliseerde (lees: eigenlijk best wel leuke eyecatcher die je graag aan je garderobe toevoegt, al is het maar als pyjama) tanktop Mrs… loop jij met je kin omhoog door de straten te paraderen. En iedereen weet meteen wanneer jouw mooiste dag ooit is, want dat staat namelijk achterop J Oh ja, een bijpassend armbandje hebben we ook hoor!

Vrijgezellenfeest quiz
En ook hier kom je als vrijgezel niet onderuit: een quiz hoort nu eenmaal bij een vrijgezellendag. Hoe goed ken jij je aanstaande eigenlijk? En wat heeft dat voor consequenties…? Bij Melon Day kun je kiezen uit 2 verschillende quizen: met stellingen of open vragen. Wat is haar verborgen talent bijvoorbeeld? En gaat ze voor ontbijt op bed of een lief appje? De aanstaande moet ze van tevoren wel alvast zelf invullen, ander weet je het ware antwoord natuurlijk niet!

Confetti
Je begint de dag knallend door confetti te schieten als je de vrijgezel ophaalt. Zeker als het voor haar een verrassing is dat het die dag is, schrikt ze zich met onze vrijgezellenfeest confetti helemaal een hoedje. Met kleine piemeltjes erin, klein detail :-) 

Caketopper
En als je de dag ook met taart begint, maakt een taarttopper met mr mrs of de namen het wel helemaal af, al zeggen we het zelf!

Kaartjes
Dit idee kregen we van een klant. Zij bestelde 18 kaartjes met kraaltjes met daarop het woordje ‘love’, om hun vriendschap die dag nog eens extra te bestempelen. De vrijgezel kreeg een hele speciale met de trouwdatum. Lief hè?

Bingo
Je sluit de dag in stijl af met een ordinaire bingokaart vol schunnige opdrachten. Lukte het haar iemand te vinden met dezelfde naam als haar verloofde en durfde ze paardje te rijden op de rug van een vreemde man? Lukt het haar bingo te roepen aan het einde van de avond?

Wij zeggen
Als leuke herinnering kunnen jullie als vrienden de ‘Wij zeggen’ kaartjes invullen die haar jaren later nog een glimlach op haar gezicht kunnen geven!

Kaartjes kraaltjes 

 Plaats een reactie