Handige producten voor ceremoniemeesters

02-05-2017    Door Melon Day

De taak van ceremoniemeester is een hele dankbare taak, maar ook een hele drukke. Poe! Wat er allemaal niet op je afkomt, al die takenlijstjes, draaiboeken, telefoontjes hier en daar, bridezilla’s in de stress… Maar gelukkig krijg je er veel voor terug, zeggen we altijd maar!

Als ceremoniemeester mag je, naast de waslijst aan taken die je zeker niet moet vergeten, ook zelf een aantal dingen regelen. Waar de bruid en bruidegom helemaal niets vanaf weten…joehoe! Als belangrijkste natuurlijk het vrijgezellenfeest. Al maanden ben je in het geniep bezig de puntjes op de i te zetten, de leukste herinneringen op te halen en de meest uitdagende opdrachten te bedenken. We helpen je graag een handje.

Vrijgezellenfeest
Wat natuurlijk echt niet mag ontbreken tijdens hét vrijgezellenfeest, is een quiz over hoe goed de bruid de bruidegom wel niet kent of andersom. Want hee, dat moet wel even snor zitten voor je elkaar eeuwige trouw belooft. Melon Day helpt je hierbij door 2 super leuke quizen aan te bieden. Kant-en-klaar! De ene vrijgezellenfeest quiz heeft open vragen, om het de vrijgezel lekker moeilijk te maken, bij de andere variant moet de variant telkens uit 2 woorden kiezen. Welke past het best bij hem of haar?

Voor ’s avonds in de kroeg mag een heuse bingo natuurlijk niet ontbreken. O jee, je ziet de vrijgezel al rood worden bij het aanschouwen van al die tenenkrommende opdrachten… Hoe snel is de bingokaart vol??

Op de dag zelf
Op de dag zelf wil je natuurlijk ook nog wat verrassingen voor het bruidspaar in petto hebben. Onze ‘Wij zeggen’ kaartjes kun je ergens op een mooi plekje neerleggen, helemaal in stijl gedecoreerd uiteraard, zodat gasten hun voorspellingen voor het bruidspaar in kunnen vullen. Om het helemaal af te maken, kun je er een grote brievenbus naast zetten waar de kaartjes in kunnen en die je na afloop af kunt sluiten. Bij hun 1-jarige bruiloft mogen ze die dan openmaken! Is er al iets van uitgekomen :-)?

Ook verkopen we taarttoppers met een naam of datum. Super leuk om het bruidspaar te geven voor het taartmoment. 

Tja, en als het jawoord dan eenmaal gegeven is en je taken er eindelijk opzitten, eindelijk, doe je het bruidspaar nog een groot plezier met onze ‘box vol dates’. Ooh, jij wordt echt vast en zeker verkozen tot beste ceremoniemeester ooit!Plaats een reactie