Op een originele manier je getuige bedanken

03-03-2017    Door Melon Day

Niet alleen je kersverse hubby, ook je getuige speelt een belangrijke rol tijdens jullie bruiloft. Zij (of hij) moet er immers ‘akkoord’ mee gaan dat jullie gaan trouwen. Zonder die handtekening gaat het hele feestje niet door… En als die felbegeerde handtekening dan eindelijk gezet is, signed, sealed, delivered, dan mag je je getuige daar best wel voor bedanken. Ze zal het namelijk ook wel even spannend hebben gevonden om daar te gaan zitten, met alle ceremoniegasten die op haar vingers kijken.

Maar ook een hele eer, want als je getuige mag zijn, wil dat wel wat zeggen over de band die je met het bruidspaar hebt. En die band, die mag nog wel een keer extra benadrukt worden. Daarom hieronder een aantal leuke en originele manieren om je getuige te bedanken.

Servies
Jullie trouwdatum, een andere bijzondere datum of spreuk waar je samen met de getuige mooie herinneringen aan hebt of een paar kreten die tijdens de speech van de getuige gezegd zijn, kun je laten vereeuwigen op een mok of bord. Zo zal ze iedere keer als ze de mok ziet of gebruikt aan jullie mooie dag en dat bijzondere moment terugdenken.

Sieraad
Een lief armbandje of mooie hanger voor een ketting is iets wat dagelijks gedragen kan worden. Een sieraad doet het altijd goed en is altijd een dankbaar cadeau. Of een vriendschapsring, dan kunnen jullie allebei een nieuwe ring dragen!

Eten of drinken
Een chocoladetelegram of een goede fles wijn met een boodschap, daarmee kunnen jullie samen nog eens proosten op een geslaagde dag. Zo mag je je getuige vast nog wel vaker bedanken!

Fotoalbum
Alle gasten vinden het leuk om de foto’s van jullie grote dag terug te kijken. Voor je getuige is het dan extra speciaal als je ook een kleiner ‘pronk’ album hebt gemaakt waarin extra veel foto’s van jullie samen extra groot worden getoond.

Pen
Over dit bedankje voor je getuige moet je al eerder nadenken. Je kunt namelijk een pen laten graveren met een mooie boodschap waarmee je getuige tijdens jullie bruiloft haar handtekening mag zetten. De pen mag ze dan na afloop houden als good old memory.

Wat voor cadeau je ook kiest, een bijpassende kaart mag natuurlijk nooit ontbreken. Bij Melon Day hebben we twee leuke varianten te koop. En wat je ook geeft, als het met aandacht uitgezocht of gemaakt is, kan het eigenlijk nooit mis!

Getuige bedankenPlaats een reactie