Het grote nieuws op een originele manier verklappen: hoe kun je vertellen dat je zwanger bent?

14-01-2017    Door Melon Day

Wanneer je net ontdekt hebt dat je zwanger bent, zou je het het liefst van de daken willen schreeuwen. Maar goed, dat is gevaarlijk, zeker met die sneeuw nu  Gelukkig zijn er tegenwoordig zoveel leuke manieren om je dierbaren te laten weten dat er een ‘bun in the oven’ zit. Wij hebben een aantal originele manieren voor je op een rijtje gezet!

Taart
Nodig je ouders, broers, zussen of vriendinnen uit voor een kopje koffie bij jou thuis. Toevallig heb je ook lekkere taart in huis gehaald. Niemand die weet dat dit een speciale taart is natuurlijk! Want je kunt een speciale taart laten maken om te vertellen dat je zwanger bent. De taartenbakker kan namelijk een blauw met roze vulling maken binnenin de taart waarmee de hint toch wel duidelijk zou moeten zijn! Je kunt een echofoto ook als foto op de taart laten zetten. En proosten doe je natuurlijk met kinderchampagne!

Kadootje: fotolijstje, romper etc.
Is één van je dierbaren toevallig bijna jarig? Je kunt natuurlijk ook gewoon een reden bedenken om een cadeautje te geven...dan is het vooral voor opa’s en oma’s heel erg leuk om de eerste echofoto of een andere mooie foto of gedichtje waarmee je het nieuws verklapt in te lijsten in een mooi lijstje en dat cadeau te doen. Of een grappige romper te kopen en die te geven of een shirtje of slabber voor de grote broer of zus. Ook daarmee is de boodschap direct duidelijk! Wist je dat je binnenkort verschillende leuke rompers en slabbers kunt kopen bij Melon Day?

Kaartje
En als je dan zo’n leuke romper koopt hè, dan is het natuurlijk ook super leuk om daar een uniek kaartje van Melon Day bij te doen. Met onze kaartenreeks ‘wij vertellen’ verklap je aan de buitenkant nog niet dat je zwanger bent, de lezer weet dat pas als hij de kaart opendoet! Dat is ook wanneer je vrienden of familie ver weg hebt wonen een leuke manier om het totaal onverwacht te verklappen.

Confetti
En als je dan toch in ons leuke assortiment aan het snuffelen bent, kijk dan ook eens even naar onze baby confetti! Uniek in Nederland om op een super feestelijke manier te vertellen dat je zwanger bent. Want ook hier verklap je nog niks totdat je de confetti eruit knalt en er blauwe en roze confetti op de grond valt. Want zwanger zijn, is altijd een reden voor een feestje!

Als je op een originele manier wilt vertellen dat je zwanger bent, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Houd onze blog in de gaten voor nog meer leuke zwangerschapstips, want er is niets zo leuk als die voorpret en voorbereidingspret. Gelukkig heb je daar ook 9 maanden voor!

 Plaats een reactie